U19: Három frontos helytállás

U19-es korosztályú együttesünk egyik játékosa sem lógathatta nyugodtan a lábát a hétvégén – hiszen dupla meccsen kellett pályára lépni szombaton!

A társaság egyik része a vármegyei bajnokságban szereplő és ott a bajnoki címért harcoló Füzesabony ellen lépett pályára.
Az együttes összeállítása:
Szent-Ivány — Nagy Á., Barta Cs., Nagy N. — Bakondi, Dankó, Bozó, Janó, Káli — Terjék, Bartha.
Csereként pályára lépett: Szabó T., Barta S.
A mérkőzést 2:0-ás félidő után a hazaiak 7:0 arányban nyerték meg.
A keret másik fele U17-es játékosokkal kiegészülve fogadta a Téli Kupa keretein belül az Egerszalók együttesét.
A csapat összeállítása:
Babcsány (Sztrapkovics) —Sráj (Takács), Hamar, Kósa (Kiss) — Barócsi, Magyar (Mikó), Dorkó (Ferenc), Esküdt, Fodor —Hegyi, Németh (Mező).
A jó játékerőt képviselő szalókiak ellen egy igen jól sikerült első félidő után, sajnos kinyílt az olló és 7:1-es vereséget szenvedtünk.
Sokan azt gondolhatták, hogy ez elég is a fiúknak – de nem! Vasárnap a vármegyei futsal bajnokságban léptek pályára, ahol a döntőbe jutás volt a tét Kompolton. A Füzesabony elleni vereséget követően A Maklár (Maklár) két alkalommal, míg a Mátraderecske egyszer hajtott fejet. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünk nevére kattintva érhető el!

Gyetván Krisztián
vezetőedző értékelése:
“A füzesabony derbi az eredmény ellenére elérte a célját a fiataljainknál, amely egyben rámutatott arra, hogy mi az amiben még fejlődni kell a srácoknak. A szomszédos Egerszalók ellen a második félidőben mentálisan teljesen elkészültünk minden erőnkkel, így a távolságok már sokkal nagyobbak voltak, amiből adódóan rengeteg hibát vétettünk. A mérkőzés első félidejéből lehet bátran építkezni, amiért meg is dicsértem a srácokat. A második félidőből pedig tanulni. A mérkőzés több pozitívuma közül kiemelkedik a gól amit szereztünk, nagyon szép volt! Az eredmények ellenére jár a dicséret mindkét csapatnak. A futsal fordulóban rengeteg kimaradt helyzet, számos szép gól, jó hangulat és ami a legfontosabb, hogy sérülés nélkül hoztuk le a fordulót. Tartalmas hétvége volt.”
Folytatás 2024. február 07-én szerdán este 18:00-tól a Bélkő SE csapatával, 2024. február 10-én szombaton pedig 10:00-kor a Sajóvölgye/Ózd illetve 12:00-kor az Apc csapatai ellen.

Vélemény, hozzászólás?