U12: Edzőmérkőzés és futsal volt a program

U12-es együttesünk sűrű hétvégén van túl, hiszen pénteken edzőmérkőzésen lépett pályára, majd a parkettra volt hivatalos a vármegyei futsal fordulóban.

A felkészülési találkozón a Gyöngyös otthonában léptünk pályára, egy napsütéses időben, de ami ettől is fontosabb egy barátságos környezetben! Az egri csapat végig fölényben játszott és végül kilenc gólos sikernek örülhettek.

A csapat tagjai:
Országh Barnabás, Horváth Gergő, Moscoso Áron, Bata Botond, Lőrincz Zétény, K. Tóth Ádám, Barta Miklós, Tózsa Botond, Horváth Ádám, Mirkóczki Nimród, Molnár Nimród, Harangozó Hunor, Máté Marcell, Tanárki-Fülöp Panna, Erős Gergő.

Vasárnap pedig Kompolton, a vármegyei U13-as futsal bajnokság aktuális fordulójában volt érdekelt az együttes, ahol a Gyöngyös és Hatvan elleni siker mellett a Mátrai csapatától elszenvedett vereség színesítette a palettát. A mérkőzések jegyzőkönyve, ellenfelünkre kattintva tekinthető meg.

A csoport gólkirálya Mirkóczki Nimród lett 19 góllal, míg a második helyen a 2013-as születésű, Horváth Ádám végzett 17 góllal.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“A gyöngyösi mérkőzés alatt folyamatosan mezőnyfölényben játszottunk, helyzetet helyzetre dolgoztunk ki, amiből sok ki maradt, de így is volt jócskán olyan, ami az ellenfél hálójában landolt. A játék képe meggyőző volt, főleg annak tükrében, hogy az elmúlt időszakban főleg futsal mérkőzésen léptek pályára a gyerekek. Az alapelveket egyre tudatosabban próbálják megvalósítani, egyre nagyobb biztonsággal tartják maguknál a labdát, miközben a támadásokat építgetik. Remek részét képezte a mai nap a felkészülésnek, a gyerekek boldogan utaztak haza a találkozót követően.
A vármegyei futsal bajnokságban a 12 mérkőzésből 9 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget értek el a gyerekek az idősebb korosztály számára kiírt versenysorozatban. Az elmúlt mérkőzéseket magunk mögött hagyva, kiváló intenzitású találkozókat tudtunk játszani, jó ellenfelekkel. A 4+1-es futsal sorozatban az U12-es korosztályból összesen 17 játékos járult hozzá a csapat eredményességéhez.”

Vélemény, hozzászólás?