U10: Ötödik hely a Youth Talent Cup-on

U10-es korosztályú csapatunk a Youth Talent Cup-ra volt hivatalos Törökbálintra. A torna színvanlát jelzi, hogy csak Akadémiák és Tehetségközpontok nevezhettek.
Srácaink a csoportjukat megnyerve a négy közé jutásért játszottak, azonban a Szeged-Csanád elleni derbi gól nélküli döntetlent hozott, a büntetőket pedig a csongrádiak nyerték.
Emiatt az 5-8 helyért voltunk érdekeltek, ahol mindkét helyosztó mérkőzésünket megnyertük és az előkelő ötödik helyre futottunk be!
A csapat tagjai:
Dancs Dominik, Király Soma, Czank Csongor, Roszkos Lénárd, Kun Levente, Szabó Zente, Czinege Balázs, Menyhárt Tamás, Kereszturi Olivér, Veres Ádám.
Nagy Barbara vezetőedző értékelése:
“Hét mérkőzést játszottunk, ahol minden mérkőzésünkön sikerült irányítani a játékot. Jó felfogásban, nagy kedvvel játszottunk az egész torna folyamán. 4+1-es kispályás szabályok lehetővé tették a rengeteg párharcot, gyors döntéshelyzetet, ahol játékosaink rendkívül éretten, magabiztosan döntöttek és mindezek mellé az eredmények is jól alakultak. Egy kicsi választott el minket attól, hogy a legjobb 4-be kerüljünk, azonban most a szegedi csapatnak sikerült a büntetőket jobban értékesítenie. A gyerekek bár szomorúan, de sportszerűen gratuláltak a továbbjutó csapatnak, de a továbbiakban ismét bebizonyították, mekkora akaraterő és kitartás van bennük. Kicsit sem csüggedve, mosolyogva, jó kedvvel és győzni akarással álltak oda a következő két meccsre, ahol fölényesen, csapatunk egységét megmutatva, ismét jó játékkal 2 győzelemnek örülhettünk, így a 20 csapatos torna 5. helyén végeztünk. Büszke vagyok a gyerekekre, mind a mutatott játékra, mind pedig amit a csapatként közös erővel véghez vittek a mai napon (IS)!”

Vélemény, hozzászólás?