NŐI NB2: Szoros meccs az NB1-es csapat otthonában

Felnőtt NB2-es női labdarúgó csapatunk a honi élvonalban szereplő Fehérvár FC együtteséhez látogatott. A hosszabb időre kieső játékosok mellett a mérkőzés reggelére Polányi Petra és Bukta Nikolett is megbetegedett, ennek ellenére bő kerettel sikerült elutazni a meccsre.

A felkészülési találkozón a mérkőzés döntő többségében egyenrangú ellenfelei voltunk az élvonalbeli hazaiaknak és bátor játékkal rukkoltunk ki.

Az első játékrészben a Fehérvár szerezte meg a vezetést, azonban Kota Szabina elképesztő bombájával egyenlítettünk, így a félidő döntetlent mutatott.
A második félidő az elsőhöz volt hasonlatos, azonban ezúttal egy rögzített pontrúgásnál maradtunk le az emberről, aki visszavette a vezetést a hazaiaknak. A mérkőzés utolsó öt percében kicsit szétszórtabbak voltunk, amit ellenfelünk kétszer is kihasznált és a negyedik gólt követően közvetlenül véget is ért a találkozó!

FEHÉRVÁR FC – EGER SE = 4:1 (1:1)

EGER:
Andor T. – Kovács N., Végh D., Végh K. – Bíró P., Kota Sz., Kóka B., Pintér P., Nagy V. – Vig K., Jakab Zs.
Csereként pályára lépett: Gyöngy G., Varga J., Bederna B., Stránszki A., Balogh M.,

Dr. Vitányi László értékelése:
“Örülök, hogy a holland, ukrán ellenfelek valamint a honi utánpótlás elit csapata után egy élvonalbeli felnőtt együttessel is tudtunk mérkőzni. Még egy fiúk elleni csata, valamint egy nemzetközi mérkőzés szerepel még a konkrét tervekben. Szerettük volna a saját játékunkat gyakorolni, ezért is léptünk pályára három védővel. Sok dolgot viszont láttam, aminek örülök. A héten öt meccse volt a lányoknak és átlagban négyet mindenki játszott, így az utolsó percekre lankadt a figyelem, ami miatt a végén kapott két gól az eredményt elrontotta, de nem ezek alapján ítéljük meg az utazás értékét. Köszönjük a hazaiak vendéglátását!”

Vélemény, hozzászólás?