LU17-es korosztályú futsal csapatunk a bajnoki szezon vége felé közeledik. Ennek keretében a honi női futsal egyik nagyágyúját, a DEAC hasonló korú csapatát látták vendégül a PVG-ben.

Azt, hogy mennyire komolyan vette ellenfelünk a találkozót jól mutatja, hogy a vendégeknél pályára lépett az idei felnőtt NB1-es bajnokságot vezető csapatban 16 mérkőzésen 9 gólt szerző Hardon Rita és a szintén első osztályú tapasztalattal rendelkező Rácz Alíz is.

Csapatunk ennek ellenére irányította a játékot és sikerült megnyugtatónak tűnő három gólos előnyt szereznie, azonban egy három perces kihagyás alatt a debreceniek egyenlítettek és közel álltak a vezetés megszerzéséhez is, de az egri csajok amazonként küzdve bevitték a győztes találatot és 4:3-as sikert arattak. A jegyzőkönyv IDE kattintva tekinthető meg.

A lányok tovább írják a csodát, hiszen ezzel a győzelemmel harcban állnak a dobogóért és három fordulóval a vége előtt bármelyik pozíciót elérhetik még.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Nagyon nehéz mérkőzésre számítottam és az is lett belőle. Az utolsó három mérkőzésen a csajok már nem olyan felszabadultak, hiszen egy olyan eredmény kapujában állnak, amire senki nem számított a bajnokság kezdetén. Viszont az újpesti mérkőzéssel ellentétben most sokkal jobban koncentráltak és végül sikerült megnyerni a meccset. A pénteki felnőtt mérkőzést követően ezúttal is kiváló játékvezetéssel találkozhattunk. Gratulálok a csajoknak, büszkék lehetnek arra, amit eddig leraktak.”

Vélemény, hozzászólás?