U12: Fölényes győzelem és második hely az egri tornán

U12-es korosztályú együttesünk sűrű hétvégén van túl. Szombaton az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban vettek részt a helyi szervezésű tornán, ahol a második helyet szerezték meg, amely során Horváth Ádám gólkirályi címet szerzett, míg vasárnap a Salgótarján hasonló korosztályú együttesét múlták felül.

Szombaton Györök Tamás szakmai igazgató nézte meg a mérkőzéseket, amelyeket követően pozitívan értékelte a látottakat, míg a vasárnapi derbit követően Palaticzky Szabolcs (MLSZ klubfejlesztési mentor) emelte ki Tanárki-Fülöp Pannát, aki a fiúk között is ki tudott emelkedni a pályán mutatott játékával.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“Összességében jól teljesítettek a gyerekek a hétvégi programokon! Szombaton kiváló tempót diktáltunk, minden ellenfelünk ellen sikerült megfelelő intenzitással játszanunk és a saját akaratunkat érvényesítenünk. A Gyöngyös mellett a Hatvan és a Heves csapata is remek játékot mutatott, így az első hely még az utolsó percekben is kérdéses volt. Erős Gergő szavaival élve: “Nem az első helyet buktuk el, hanem a másodikat nyertük meg”. A pályán nyújtott hozzáállásunk miatt azt gondolom, semmi okunk szégyenkezni a második hely miatt. Vasárnap az SBTC-t fogadtuk az utolsó felkészülési mérkőzésünkön, amely során ugyancsak sikerült érvényesíteni az akaratunkat. Bár a salgótarjániak jól szervezett letámadásainak köszönhetően sikerült zavarba hozniuk minket a találkozó első felében, a mérkőzés előre haladtával azonban tudtunk javulni labdabirtoklásban is, és abszolút megérdemelten nyertünk.

A csapat 2024. március 02-án, szombaton 10:00 órától Mezőkövesden lép pályára bajnoki mérkőzésen.

Vélemény, hozzászólás?