U16: Sikeres mérkőzés és szabadulás

U16-os korosztályú együttesünk a felkészülés végéhez érkezett, amelynek keretében az MVSC U16-os csapatát fogadták Egerben.

A fiatalok a Racsek – Csuhay, Török, Kapusi, Fodor, Neufeld, Kis G., Nagy R., Balogh, Bocz, Demeter összeállítában kezdték a mérkőzést. Csereként Fazekas, Dorkó és Kiss segítette a társakat. Az együttes végül Demeter (2) és Balogh góljaival 3:1 arányban győzedelmeskedett.

Néhány nappal később a szakmai stáb úgy döntött, hogy “megnehezíti” a csapatba kerülést és az Exithouse-ba vezényelték a fiúkat, mondván: aki kiszabadul, az játszhat hétvégén! A fiúk remekül érezték magukat és örömmel jelentjük mindenki megjelent a szabad levegőn, így a teljes kerettel készen állnak a tavaszi bajnokikra!

Hegedűs Dávid vezetőedző értékelése:
“Egy parázs hangulatú meccsen sikerült azokat a játékelemeket a pályára vinniük a fiúknak, amire tudunk építkezni a továbbiakban! A hét hetes felkészülés elérte a célját hiszen amit Gyetván Krisztiánnal elterveztünk azt sikerült komolyabb változtatás nélkül végigcsinálni. Külön köszönettel tartozom: Végsőné Gyursánszky Katalinnak és Hajba Ferenc / Frenky /-nek hogy segítette a munkánkat és minimalizálva volt a sérülések miatti edzéskihagyás! A csapatépítő pedig remek élmény volt a fiúknak, nekem úgy tűnt, mindenki remekül érezte magát!”

Az együttes 2024. március 02-án 13:00 órától, hazai pályán a REAC ellen folytatja a bajnokságot.

Vélemény, hozzászólás?