NŐI FUTSAL NB2: Győzelem a tavalyi bajnok otthonában

Futsal női NB2-es csapatunk kedd este Gyulán lépett pályára, ahol a tavalyi bajnok Gyulai Amazonok fogadták a mieinket! A mérkőzés jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva tekinthető meg!

Az idei bajnokság az utóbbi évek egyik (ha nem a) legerősebb NB2-es pontvadászata és a mérkőzés arról is volt hivatott dönteni, hogy a véghajrát ki várja kedvezőbb helyzetből.

Ennek megfelelően sok hazai szurkoló látogatott ki.

Feszült, izgalmas mérkőzésen egészen elképesztő módon az első félidő gólnélküli döntetlennel ért véget, a második félidőben azonban Kota Szabina és Pintér Petra is gólt szerzett, így 2:0 arányú győzelmet arattunk! Ezzel az óriási bravúrral továbbra is harcban vagyunk a dobogós helyezésekért!

A tét jelentőségét jól mutatja, hogy a játékvezetők 7 (!!!) sárga lapot mutattak fel. A hazaút már nyugodtabban telt, így bátran énekelhettek a csajok három és fél órán keresztül.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Azt gondolom, hogy a nagy távolság ellenére baráti kapcsolatot ápol a két klub egymással. Fontos lépcső volt mindkét csapatnak a mostani mérkőzés. Sokkal jobb és kiegyensúlyozottab gyulai csapattal találtuk magunkat szembe, mint az egri “odavágón”, de a mi csajaink is remekül játszottak – főleg az első néhány perc idegeskedése után. Minden lánnyal elégedett voltam a mai napon. Izgalmas, jó derbi volt. A győzelmünkkel továbbra is érdekes pozícióban vagyunk, az első négy hely bármelyikén végezhetünk még, de természetesen szeretnénk a dobogóra felférni!”

A lányok következő mérkőzése 2024. március 09-én 13:00 órától lesz a PVG-ben, amikor a listavezető Nyírséget látják vendégül.

Vélemény, hozzászólás?