U17: Véget ért a csodálatos kupa utazás

U17-es korosztályú együttesünk csaodálatos menetelésének következő állomása, az országos Magyar Kupa legjobb nyolc közé jutásért vívott mérkőzése volt.

Ebből az alkalomból az országos bajnokságban szereplő Újpest csapatát fogadtuk! A részletes jegyzőkönyv az ellenfelünk nevére katitntva érhető el!

Az egriek az első félidőben jobban játszottak és Kelemen Balázs góljával megérdemelt előnnyel vonultunk pihenőre, azonban a vendégek fordítottak és hiába tettünk meg mindent – az egyenlítés nem jött össze!

A srácok így is óriási eredményt értek el, gratulálunk nekik!

Pápai Zoltán vezetőedző értékelése:
“Nagyon jó első félidőt láthattunk. Mindkét csapat nyílt, bátor támadójátékot kezdeményezett, ezért hatalmas mezőnymunka folyt a pályán. Védekezésünk csapatszinten elfogadható volt, hiszen komoly gólszerzési lehetősége nem volt a vendégeknek. Támadásban már az ötödik percben a kapussal szemben álltunk, amit “mellégurítottunk”, viszont utána egy remek kombinatív játék után Kelemen Balázs hatalmas gólt ragasztott a kapu jobb oldalába. Szünetben három helyen kellett változtatnom így a második félidőben sem minőségben, sem játékban nem tudtuk megismételni azt amit az elsőben. Zavarodottságunkat kihasználva gyorsan fordítottak a vendégek amit a mérkőzés végéig meg is tudtak tartani, bár három nagy egyenlítési lehetőségünk így is volt a hosszabbításra sajna azok kimaradtak. Már a legjobb 16-közé kerülés is szép munka volt a csapattól. Gratulálok mindenkinek!”

A képeket köszönjük az “atiboy” fotónak, továbbiak ott lehet megtekinteni.

Vélemény, hozzászólás?