NB3: Szurkolói tájékoztatás a hétvégi mérkőzésről

Ahogyan azt szurkolóink tudják hétvégén, 2024. március 03-án 14:00 órától a Gyöngyösi AK csapatát fogadjuk NB3-as bajnoki mérkőzésen a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban!

Csapatunk célja a három pont itthon tartása a vármegyei rivális ellen.

A mérkőzés rendezésére vonatkozóan a beléptetéssel, elhelyezéssel kapcsolatos információkat osztanánk meg a mérkőzésre kilátogatókkal!

Ahogyan az nyilvánosságra került, a létesítményt üzemeltető Egri Városi Sportiskola a lelátó részen felújítási munkálatokat kezdett. A napvilágot látott információk alapján a székeket cserélik le és fedést helyeznek fel. A pontos kivitelezési adatokról nem kaptunk hivatalos tájékoztatás, így nem tudjuk mikorra készül el a beruházás és mi fog megvalósulni, azonban a heti pályabejárást követően megállapítható volt, hogy bajnoki mérkőzés megrendezésére korlátozottan alkalmas a létesítmény.

Fentiek alapján a szurkolók elhelyezésében történik némi változtatás. A beléptetés, mind a hazai, mind a vendég oldalon változatlan formában történik. A hazai szimpatizánsok a belépést követően a “C SZEKTOR”, míg a vendég drukkerek az “A” SZEKTOR” lelátórészét foglalhatják el!

Természetesen a kényelmetlenségért a megrendelő és kivitelező nevében is, szíves elnézését és türelmét kérjük a szurkolóknak, a körülményekre tekintettel a vármegyei rangadó megtekintése DÍJTALAN lesz minden érdeklődő számára!

HAJRÁ EGER!!!

 

HAZAI SZEKTOR:
VENDÉG SZEKTOR:

Vélemény, hozzászólás?