U12: Magabiztos siker Mezőkövesden

U12-es korosztályú együttesünknek is elrajtolt a bajnokság. Az első fordulóban vendégként, a Mezőkövesd Zsóry otthonában léptünk pályára. A mérkőzés jegyzőkönyve ellenfelünk nevére kattintva érhető el!

Az egriek végig fölényben játszottak és végül megérdemelt, 3:0 arányú győzelmet arattak Tóth Péter, Horváth Ádám és Tózsa Botond góljaival.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“A hétvégi bajnokin egyértelműen sikerült az ellenfelünk fölé nőnünk játékban. Sikerült gyorsabban reagálnunk az átmenetekre, valamint a párharcokból is többnyire pozitívan jöttünk ki. Kellően agresszív, “labda éhes” játékot mutattak a srácok. Az ellenfelet folyamatos nyomás alatt tudtuk tartani, így a mérkőzésen egyetlen kapura lövésen kívül nem tudtak veszélyt teremteni a hazaiak. Ezzel szemben az egri gyerekek sorra dolgozták ki a helyzeteket, remek lövéseket mutattak be. Több kapufa mellett, rengeteg helyzetet tudtunk kialakítani, amiből azonban mindössze 3 alkalommal tudtunk gólt elérni. A vizes talaj is nehezítette a gyerekek dolgát, de az tény, hogy javulnunk kell a helyzeteink kihasználását tekintve. Pozitívum volt, hogy a pontrúgásinkból szinte  minden alkalommal veszélyesek tudtunk lenni.
A mérkőzést követően pedig a csapat középpályása, K. Tóth Ádám vendégelte meg a csapatot egy közös születésnapi bowlingozásra.”

Az együttes következő mérkőzése hazai környezetben, 2024. március 09-én 10:00 órától esedékes, amikor is a DVSC csapatát fogadjuk.

Vélemény, hozzászólás?