U9: Dunamenti Ligán jártunk

U9-es korosztályú együttesünk folytatta szereplését a Dunamenti Ligában, ezúttal Gödöllön!

A csapat rendkívül szoros és gólgazdag meccseket vívott, azonban a Kelen (2:3), az Újpest (6:7), Kecskemét (1:5) is jobbnak bizonyult.

A csapat kerete:
Miskolczi Márton, Barankai Zalán, Szakács Bence, Tóth Marcell, Molnár Gábor, Koncz Zsófia, Boross Balázs, Varga Nándor, Pogonyi Patrik.

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése:
“Három mérkőzés, három vereség, három szoros csata – ha röviden szeretném értékelni a tegnapi napunkat. Valahogy most nem voltunk ott fejben. Dekoncentráltak voltak a fiúk. Próbáltuk játszani a játékunkat, de rengeteg hiba csúszott bele. Sok eladott labda, de ami a legfájóbb, hogy nagyon lassú és sok esetben rossz döntést hoztunk a pályán. De vannak ilyen napok is. Gyerekekről beszélünk, így én edzőként sem várhatom el, hogy mindig-minden jó legyen. Ami nagyon tetszett, hogy a vészkapus játékunk az utolsó meccsen az Újpest ellen jól működött, nagyon jó volt a labdabirtoklásunk és sok helyzetet alakítottunk ki, sajnos azokat rendre kihagytuk, de azt érzem a 3-2 vereség ellenére, hogy ott rengeteg pozitívumot láttam. Remek mindig ilyen jó csapatok ellen játszani, mert rengeteget tudunk tanulni.”

A Dunamenti Liga következő fordulója 2024. április 04-én szintén Gödöllőn lesz, ahol az Ikarus és az Olasz Focisuli lesznek az ellenfeleink.

Vélemény, hozzászólás?