U17: Győzelem az MVSC elleni nyitányon

U17-es korosztályú együttesünk a hétközi kupamérkőzést követően folytatta bajnoki szereplését. Az első fordulóban a miskolci MVSC csapatát látta vendégül. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el!

A csapat remekül kezdett, hiszen már a hetedik percben vezetést szerzett Jakab Balázs fejesével, amit Kelemen Balázs hamarosan meg is duplázott. Viszont három perc figyelmetlenség elegendő volt és a borsodiak egyenlíteni tudtak, így döntetlennel vonultunk a szünetre.

Aki esetleg későn ért vissza a büféből az lemaradt arról, hogy szinte rögtön a kezdés után Jakab Balázs ismét betalált, majd Mester Csanád egy óriási “dugóval” állította be a végeredményt, így megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Pápai Zoltán vezetőedző értékelése:
“Az egész mérkőzésen hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Nagyon jól kezdtünk, hamar két gólos előnyre tettünk szert, amit még hamarabb sikerült elpocsékolnunk. A második félidőben két gólt szerezve megérdemelten szereztük meg a számunkra igazán fontos három pontot, ezért gratulálok a srácoknak. Összeségében mindenben van javulni valónk, de ez nem baj hiszen nem most kell még csúcsformában lennünk. Folytatjuk a munkát és már a következő mérkőzésre koncentrálunk.”

Az együttes legközelebb 2024. március 10-én 12:00 órától lép pályára a KISE vendégeként.

foto: atiboyfoto.hu
további képek: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Atiboyphoto.hu&set=a.984703733455189

Vélemény, hozzászólás?