NŐI SZEKCIÓ: Sorsdöntő futsal hét

Klubunk női szekciójának futsal csapatai óriási meglepetéseket okoztak az elmúlt hónapokban, azonban az izgalmak csak most kezdenek csúcsosodni! Bármi is lesz a bajnokságok vége, a csajok már most nagyot alkottak!

U17-es korosztály együttesünk 2024. március 07-én (csütörtökön) 20:20 órától a PVG-ben fogadja a Gyulai Amazonok csapatát. A női futsalban ez a korosztály a “legidősebb”, így ez a legmagasabb jegyzett utánpótlás futsal bajnokság – hiszen ez a sorozat az országos bajnokság. Csapatunk egészen elképesztő mutatóval rendelkezik már most is, viszont három fordulóval a vége előtt a mostani mérkőzés tétje, hogy: amelyik csapat megszerzi a három pontot, az magához ragadja a sorsát és a legnagyobb esélyessé válik a bajnokság megnyeréséhez!

Külön pikantériát ad az is, hogy a góllövők vonatkozásában két játékosunk is érintett lehet még!

Íme a bajnokság állása:

Itt pedig a góllövők aktuális listája látható:

A mérkőzést követően, amikor már mindenki kicsit kifújhatná magát, máris elérkezik 2023. március 09-e (szombat) 13:00 óra, amikor a felnőtt NB2-es csapat a Nyírség együttesét fogadja, szintén a PVG-ben!

Női felnőtt csapatunk még soha nem játszott a legmagasabb osztályban és bár most sem a legesélyesebb erre, de egy esetleges győzelemmel kézzel fogható közelségbe kerülne a bajnoki cím!

A tabella jelenlegi állása alapján egy komolyabb matematikus bizottság is nehezen számolná ki az esélyeket, hiszen a négy csapat bármelyik pozícióban is végezhet az első négy helyen! Míg az első osztályban a csapatok mérkőzéseket mondanak le, addig az NB2 Keleti csoportjában eszméletlen izgalmas a végjáték! Nem véletlen, hogy már több jelzést kaptak a brigádok, hogy ha helyet cserélnének az NB1 alsó házával, akkor az utóbbi idők legerősebb első osztályú bajnoksága lehetne – azonban a szabály szerint maximum egy klub csatlakozhat majd Keletről.

A gólkirálynői címben itt is érintettek vagyunk!

A bajnokság jelenleg így áll:

A góllövőlista pedig így:

Tekintettel, hogy a két mérkőzés között lesz a nőnap, így arra kérünk mindenkit, hogy buzdítsuk a két csapatot, mutassuk meg, hogy Egerben igenis ki lehet szurkolni rövid időn belül két ilyen fontos mérkőzésen a bravúros egri sikert!

2024. MÁRCIUS 07. (CSÜTÖRTÖK) 20:20 Pásztorvölgyi 
2024. MÁRCIUS 09. (SZOMBAT) 13:00 Pásztorvölgyi

Várunk mindenkit, a belépés díjtalan, HAJRÁ EGER!

Vélemény, hozzászólás?