KLUBÉLET: Intézményi Bozsik Program

Klubunk rengeteg partner intézménnyel ápol kapcsolatot, mind a városban, mind a vármegyében, mind a szomszédos vármegyében! Kiemelten fontosnak tartjuk azt a közel 30 intézményt, akikkel napi-heti szinten találkozunk!

Ezen óvodákban, iskolákban dolgozó nevelők, tanárok, önkéntesek ugyanúgy az Eger családba, a klubunk családjába tartoznak, az egyik legfontosabb alkotóelemeink!

A partnerprogramban résztvevő gyerekek és pedagóusaik nem közvetlenül a klubunkban sportolnak, azonban rájuk is ugyanúgy tekintünk, mint mindenkire, aki a klubon belül focizik!

Az intézmények rendezvényeiről kevesebb szó esik, de tekintettel arra, hogy a héten véget értek az MLSZ Bozsik Intézményi Programok téli eseményei, ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy aktívan részt vettek a teremben rendezett eseményeken is! Nagy öröm számunkra és minden sportág egri klubja számára, hogy ilyen elkötelezett pedagógusok, segítők foglalkoznak a gyerekekkel és ugyanilyen nagy dicséret jár az őket összefogó vezetőknek is!

Büszkék vagyunk, hogy nemcsak közvetlenül, hanem a BIP-en keresztül is folyamatosan segíthetjük egymás tevékenységét!

A segítségünkre továbbra is számíthattok, a gyerekek pedig számíthatnak rátok!

Köszönjük munkátokat!

Vélemény, hozzászólás?