U16: Szoros mérkőzésen vereség

U16-os korosztályú együttesünk a bajnokság középmezőnyének elején tanyázó Gloriett csapatát látta vendégül! A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva tekinthető meg.

Az együttesben szerepet kapott az U15-ös csapatban kiváló formát mutató Mádi-Nagy Zsolt és Szegedi Zoltán is.

A csapatnak több játékosa mellett, a betegséggel küszködő Hegedűs Dávid vezetőedző is hiányzója volt.

Csapatunk egy jó iramú mérkőzésen vett részt, ahol sajnos több nagy helyzetet is kihasználatlanul hagytunk – míg ellenfelünk ezt nem tette meg, így győzelemmel távozott Egerből.

Gyetván Krisztián edző értékelése:
“A heti felkészülés nem a legoptimálisabban sikerült, mivel hét játékos nem is tudott edzeni sérülés vagy betegség miatt. Kértük a mérkőzés halasztását, amihez az ellenfél hozzájárult azonban az MLSZ nem engedélyezte. Több gyerek edzés nélkül vagy egy edzéssel játszotta végig a mérkőzést. A mérkőzés elején 10 perc alatt háromszor álltunk kapussal szemben és hagytuk ki a ziccert, uraltuk a mérkőzést, a mi akartunk érvényesült. A vezetést azonban mégis az ellenfél szerezte meg egy távoli átlövésnek köszönhetően. A második félidő szinte másolata az elsőnek: ziccereket hagyunk ki, míg az ellenfél egyetlen kapura lövéséből gól születik, hozzáteszem mindkét gól védhetetlen volt. Csak magunkat okolhatjuk, hogy nem sikerült itthon tartani a három pontot, köszönjük mindenkinek a mérkőzéshez való hozzáállását. Dolgozunk tovább hiszen annak a sok munkának amit a srácok hétről-hétre beletesznek előbb vagy utóbb győzelemben is meg kell mutatkoznia. Ettől függetlenül gratulálok a srácoknak fel a fejjel.”

A csapat legközelebb 2024. március 23-án 10:00 órától Monoron lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?