U12: Vereség a DEAC vendégeként

U12-es korosztályú együttesünk Debrecenbe, a DEAC csapatához látogatott. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el!

Sikerült a meccs elején előnybe kerülniük a hazaiaknak, majd ezt követően remek helyzetkihasználásuknak köszönhetően vezettek több góllal. Az egriek ekkor még tartották magukat, de a mérkőzés vége felé haladva egyre kilátástalanabb helyzetbe kerültünk, így a hazaiak az öt gólt szerző Giczei Hunor vezetésével győzelemnek örülhettek.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“Sajnos a várttól rosszabbul sikerült a hétvégi mérkőzés. A napokban kis létszámban edzettünk a csapatot súlytó betegségeknek köszönhetően, és emellett több játékost is mellőznünk kellett a hétvégén, mégis bizakodva vártuk a DEAC elleni találkozót. A csapatok alapvetően közel azonos szintet képviselnek, ezúttal azonban a debreceniek voltak élesebbek. A csapat egyetlen gólját a csukló sérüléssel bajlódó Horváth Gergő szerezte, aki alapvetően a csapat egyik kapusa. Támadásban ezúttal nem voltunk elég élesek, a védekezésünk pedig nagyon szellősnek bizonyult. Meg kell tanulnunk egységesen védekezni, hiszen bárki is az ellenfél, ennyi gólt nem szabad kapnunk egy mérkőzés alatt. A csapatban két fiatalabb játékos is pályára lépett Menyhárt Ádám és Poczok Marcell személyében, akik mindent megtettek hogy bizonyítsanak a nagyobbak között. Hétvégén Miskolcra látogatunk, ahol a DVTK korosztályos csapata ellen lépünk pályára. Nem könnyű feladat, de csapategységgel és szervezettséggel kiváló lépés lehet a fejlődésben.”

Az együttes 2024. március 23-án 10:00 órától a DVTK vendége lesz Miskolcon.

Vélemény, hozzászólás?