U13: Pont nélkül tértünk haza Debrecenből

U13-as korosztályú együttesünk a fiatalabbakhoz hasonló Debrecenbe lépett pályára, a DEAC vendégeként. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el!

A csapatba a télen több játékos érkezett, így még nem sikerült teljesen összeállni és a megszokott játékkal előrukkolni, így a hazaiak megérdemelt győzelemt arattak.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
“Sajnos nem úgy sikerült a hétvége, ahogy elterveztük, ahogy szerettük volna! A hazaiak megérdemelten nyertek! Ennek több okai is volt! Az egyik, hogy az őszhöz képest gyakorlatilag új csapatot kell építeni, 5 új fiú érkezett hozzánk, akik hosszú távon a segítségünkre lesznek, de most még fel kell venniük a ritmust, meg kell találni a helyüket, meg kell tanulniuk a rendszerünket! A másik, hogy hátul olyan egyéni hibákat vétettünk, és amiket könyörtelenül ki is használt az ellenfél, amiket ilyen szinten már nem lenne szabad! A harmadik, hogy az adódó lehetőségeinket, helyzeteinket kihagytuk, elhibáztuk, így esélyünk sem volt a szoros eredményre! De biztos vagyok benne, ha keményen dolgozunk edzéseken, egyre jobban összeszokunk, a tavaszi második körre összeérünk, stabilabbak leszünk, az ilyen meccseken lesz esélyünk!

A csapat 2024. március 23-án 10:00 órától a DVTK vendége lesz Miskolcon.

Vélemény, hozzászólás?