U17: Győzelem a Vác otthonában

U17-es korosztályú együttesünk a Vác vendége volt az elmúlt hétvégén. A csapatnak fontos célja volt, hogy három ponttal térjen haza a nehéznek ígérkező bajnokiról. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Azonban az előjelek nem segítettek, hiszen több megbetegedés is hátráltatta a felkészülést és Koczka Krisztofernek az NB3-as csapatnál volt jelenése – mint utóbb kiderült először volt a kezdőcsapat tagja.

A csapat összességében “profi” módon hozta le a mérkőzést és Kelemen Balázs idénybeli tizedik góljával begyűjtötte a három pontot.

Az együttesben először lépett pályára a fiatalabbak között szereplő Kapusi Zsombor és Demeter Buda, akik jó teljesítménnyel hálálták meg a bizalmat.

Pápai Zoltán vezetőedző értékelése:
“A mérkőzéssel kapcsolatban egy célunk volt: a három pont megszerzése, amit maximálisan “betartottak” a fiúk. Gratesz nekik! Külön köszönöm az U16-os csapatból a segítséget, mindkét fiú nagyszerűen állt be a félidőben és kiváló szerű teljesítményt nyújtottak. A sok sérültjeinknek és betegeinknek pedig mielöbbi gyógyulást kívánok.”

A csapat legközelebb 2024. április 03-án 14:00 órától a BVSC-Zugló csapatát fogadja.

Vélemény, hozzászólás?