NŐI NB2: Győzelem az Arany Bácska ellen

Női NB2-es labdarúgó csapatunk szombaton, a szokásos időpontban, az Arany Bácska csapatát látta vendégül. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen idegenben nehezen tudtuk nyerni és a tavaszt is jól kezdte ellenfelünk.

Bár a csapat magabiztosan játszott és egy gyönyörű támadás végén Vig Klaudia szerezte meg a vezetést, hamarosan egy szabadrúgást követően egyenlítettek a látogatók. Azonban a félidő előtt Víg Klaudia szintén egy remek támadást fejezett be góllal, majd Nagy Vivien egyéni megoldása után értünk el találatot, így két gólos előnnyel vonultunk pihenőre.

A második etapban Jakab Zsófia lépett ki gyönyörűen és fejezte be higgadtan a támadást, majd a korábbi Fradi játékos Gyöngy Gréta bombázott a léc alá. A következő találatot szintén Jakab Zsófia érte el, aki erőszakosságának és harciasságának köszönhetően iratkozott fel másodszorra is a góllövőkhöz, melyet követően, egy szöglet után Pintér Petra mintegy tizenegy méterről bólintott (!!!) a vendég kapuba. Ezt követően a vendégek több támadást is vezettek, de hátul stabil volt a védekezésünk és az utolsó pillanatokban Gyöngy Gréta gondolt még egyet, elindult a félpályáról mindenkit kicselezett, mindenkit lefutott majd a kapuba gurított, kialakítva a 8:1-es végeredményt.

Jakab Zsófia 21 góllal a második, Víg Klaudia 20 találattal a harmadik helyen áll a góllövőlistán, míg a csapat az előkelő harmadik helyet foglalja el a tabellán.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Nehéz mérkőzésre számítottam, de szerencsére a játékosok betartották, amit kértem tőlük, így a mérkőzés egészét nézve megérdemelt győzelmet arattunk. Ehhez ismét elengedhetetlen volt a nézők buzdítása.”

A együttes legközelebb 2024. április 06-án 11:00 órától a Salgótarján vendége lesz.

Vélemény, hozzászólás?