U16: Vereség a DEAC-tól

U16-os korosztályú együttesünk a debreceni DEAC csapatát fogadta. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el!

A hajduságiak a dobogóért harcolnak, ennek ellenére a derbi kiegyenlített játékot hozott, amelyet a második félidőben döntöttek el a vendégek a maguk javára.

Hegedűs Dávid vezetőedző értékelése:
“A DEAC csapatát fogadtuk szombaton és ismét 3-0-ás vereséget szenvedtünk, azonban vereségek között is van különbség. Amit előző héten produkált a csapat a hozzáállást tekintve / tisztelet a kivételnek / azt nem tudjuk elfogadni! Amit viszont a DEAC ellen kivittünk a pályára, már sokkal jobban tetszett. A kapott gólig tudatos játékkal, szervezetten sikerült eltüntetni a két csapat közötti különbséget! Minden téren sikerült már szintet lépni a fejlődést tekintve, egy dolgot kivéve.-. Rengeteg gólt elkerülhetnénk ha a boxon belül (16-20 méterre a kapunktól) nem egymásra várnánk, hanem reagálnánk a szabadlabdára ! Pozitív értelemben ott már nincs bizalom, nem várhatunk arra hogy majd a társam megoldja vagy kisegít! Erre próbálunk nagyobb hangsúlyt fektetni a jövőben is!”

Az együttes legközelebb 2024. április 06-án 12:00 órától az MVSC Miskolc csapatát fogadja.

Vélemény, hozzászólás?