U13: Siker a Sajóvölgye ellen

U13-as korosztályú együttesünk, a szintén Tehetségközpont Sajóvölgye Focisuli csapatát látta vendégül bajnoki mérkőzésen. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

Bár a vendégek kezdték jobban a derbit, az egri csapat a legjobbkor talált be, majd ezzel együtt nőtt meg az önbizalma és szerepelt egyre magabiztosabban, amelynek a végén két gólos sikerrel vonulhattunk le a pályáról.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
“Szombat délelőtt a jó formában lévő Sajóvölgye Focisulit láttuk vendégül! Előzetesen úgy gondoltam, hogy a putnokiak csapatszintű építkezésben előrébb tartanak, de bíztam benne, ha végig motiváltak, fegyelmezettek leszünk, lesz esélyünk egy jó eredményt elérni! A mérkőzés elején voltak gondjaink, főleg pontrúgások után okoztak zavart a vendégek! Ezt követően, kezdtük átvenni a mérkőzés irányítását, a mi akaratunk érvényesült, lezártuk a területeket, a megszerzett labdákkal jól indultunk el! A rúgott gól mindig jól jön, ez most is hatványozottan igaz volt, a vezetés megszerzése után, a csapat megnyugodott, bátrabb lett! A félidő előtt egy szép támadás végén pedig megdupláztuk az előnyt! A második játékrészben jól kontroláltuk a találkozót, ha elől picit pontosabbak vagyunk, hamarabb lezárhattuk volna a meccset! Összességében véleményem szerint teljesen megérdemelt, magabiztos győzelmet arattunk! Gratulálok az egész csapatnak!”

A csapat legközelebb 2024. április 13-án 13:00 órától a Várda Akadémia vendége lesz.

Vélemény, hozzászólás?