NB3: Győzelem a Hatvan csapat ellen

NB3-as labdarúgó csapatunk a vármegyei rangadón a jó formában lévő FC Hatvan csapatát fogadta. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el!

Az első félidei tapogatózás után, csapatunk átvette az irányítást és végül Oláh Balázs góljával itthon tartotta a három pontot.

A csapat továbbra is a bajnokság első felében, a hetedik helyen áll.

A mérkőzés összefoglalója ITT elérhető!

Lázok János vezetőedző értékelése:
“Nagyon örülök a sikernek, mert a közelmúltban nem azt az arcunkat mutattuk, amit elvártam a fiúktól. Öröm volt látni a csapatot, a két együttes játéka között óriási volt a különbség. Remélem, ettől a sikertől visszajön az önbizalmunk. Megyünk tovább, s remélem, ismét jön egy győzelmi széria. Azért lettem edző, hogy ilyen focit lássak a csapatomtól, mint amit ma mutattunk!”

Zoran Szpisljak vezetőedző értékelése (heol.hu):
“Azt kaptuk, amire számítottunk. Sajnálom, hogy nem tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, mint amit az előző két meccsen, ezúttal az erényeinket nem sikerült megmutatni. Több játékos nem hozta azt, ami elvárható lenne tőle. A második félidőben az Eger nyomás alá helyezett minket, s gólt szerzett, míg mi null-nullnál elhibáztuk a ziccert. Gratulálok az Egernek!”

Vélemény, hozzászólás?