U9: Három mérkőzésen hét pont a Dunamenti Ligában

U9-es korosztályú együttesünk a Dunamenti Liga nyolcadik fordulójában a Szűcs Lajos Sportcentrumban lépett pályára. Ellenfeleink között az Ikarus, az RKSK és az Olasz Focisuli volt megtalálható.

Csapatunk remekül szerepelt, kezdeményező és magabiztos játékos mutattak be, melynek köszönhetően hét pontot szereztek, amellyel megerősítették pozíciójukat a középmezőnyben.

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése:
“Teljes mértékben elégedett vagyok ezzel a fordulóval, annak ellenére, hogy még vannak hibák a játékunkban. Örülök, hogy a gyerekek a legtöbb mérkőzésen már tudnak dominálni, nem ijednek meg akkor sem, ha az ellenfelek letámadnak. Nincs elrúgott labda, végig az alapelveink szerint fociztunk, aminek már eredménye is van. Két mérkőzésen magabiztosan nyertünk az RKSK es az Olasz Focisuli ellen. Az Ikarus ellen pedig a rengeteg kihagyott helyzet megbosszulta önmagát és egy nagyon jó meccsen 1-1 döntetlent játszottunk. Aminek örülök, hogy rengeteg helyzetet alakítottunk ki, a kapusunk rengeteget belép a játékba és egyre magabiztosabb már lábbal is.”

A csapat a következő fordulóban 2024. május 04-én 11:00 órától lép pályára Gödöllőn, ahol a harmadik helyezett hazaiak mellett, az éllovas Fehérvár és a BVSC lesz az ellenfelük.

Vélemény, hozzászólás?