U10: Két győzelem, egy vereség a Dunamenti Ligában

U10-es korosztályú együttesünk Veresegyházon vett részt a Dunamenti Liga nyolcadik fordulójának kisorsolt mérőzésein.

A csapat a középmezőnyben található Ikarust (8:0) és Olasz Focisulit (11:2) is magabiztosan győzte le, majd a listavezető UTE ellen játszott egy kiélezett derbit, amit végül a fővárosiak nyertek 4:2-re.

Az alábbi kerettel vettünk részt:
Filep Zalán, Dancs Dominik, Veres Ádám, Szabó Zente, Juhász Örs, Czank Csongor, Király Soma, Veréb Balázs, Menyhárt Tamás, Roszkos Lénárd, Telek Marcell, Domoszlai Olivér.

Nagy Barbara vezetőedző:
“Három értékes mérkőzést játszottunk a mai napon, a csapat játékán remekül megjelent a heti edzésmunka. Minden mérkőzésünkre jellemző volt, hogy bátran, jó felfogásban játszottunk, a helyzeteinket is szép számmal tudtuk értékesíteni. A listavezető UTE ellen is sokáig közel álltunk a pontszerzéshez, azonban a korosztályban ritkán látható egyéni megoldásokkal az újpesti csapat őrülhetett a győzelemnek.”

Az egriek legközelebb 2024. május 05-én a Magyar Futball Akadémián a Gödöllő, Fehérvár, BVSC hármassal mérkőznek meg, ami nagyban fogja meghatározni, hogy csapatunknak sikerül-e előrébb lépni a tabellán a jelenleg elfoglalt ötödik helytől.

Vélemény, hozzászólás?