U12: Győzelem a Sajóvölgye ellen

U12-es korosztályú együttesünk a szintén Tehetségközpont besorolású Sajóvölgye Focisuli együttesét látta vendégül a soros bajnoki mérkőzésen. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A csapat az egész mérkőzésen jól játszott, de sajnos több hibát is “dobtunk”, aminek eredményeként a vendégek három gólos előnyre tettek szert. Azonban a foci attól szép, hogy egy csapat látványos fordításra is képes és most ezt tették az egriek is, hiszen négy gólt lőve győzelmet arattak, óriási örömet szerezve maguknak és a kilátogató szülőknek, szurkolóknak.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
” Végre győzni láthattuk a gyerekeket amellett, hogy játékban is sikerült fölül múlnunk az ellenfelet! Kettős érzésünk volt a mérkőzést nézve, hiszen az első 40 percben a szokásos hibákat kihasználta az ellenfél, annak ellenére hogy az első perctől kezdve mezőnyfölényt tudtunk kialakítani. Tanulnunk kell még a koncentráció fenntartását, és törekedni az elkerülhető hibák megelőzésére. Ezúttal három alkalommal is gólt tudott lőni az ellenfél, amely rosszabb napjainkon nagy különbségű vereséggel szokott végződni. Ezúttal azonban sikerült felállniuk a srácoknak, és mindenkit meglepve tudták 4 találattal megfordítani a mérkőzést! Hatalmas öröm ez nem csak a győzelem miatt, hanem a csapat összhang és a csapat dinamika fejlődése szempontjából is! Ezúttal is sikerült bebizonyosodnia, hogy mennyire fontos a megfelelő hozzáállás minden mérkőzésen! Gratulálok a csapatnak, hiszen kemény munka árán sikerült a mélyből kiemelkedniük, és magukénak tudniuk a rég áhított győzelem érzését! Külön dicséret jár Tózsa Botinak, aki soha nem látott színvonalon volt képes játszani, Janik Bencének, aki amellett hogy 80 percig a csapatért robotolt, a mérkőzés második felében hiba nélkül oldotta meg egyedüli belső védőként, az ellenfél támadóival való egy az egy elleni játékhelyzeteket. Valamint minden egyes játékosnak, aki a csapat egységét bizonyítva tudott egymásért harcolni és felállni három gólos hátrányból!”

Az együttes legközelebb 2024. április 17-én 16:00 órától a DVSC-hez látogat Debrecenbe.

Vélemény, hozzászólás?