LU: Tündibündiség Ózdon

Leány U10-es csapataink Ózdon szerepeltek, a Magyar Labdarúgó Szövetség U10-es országos bajnokságának aktuális fordulójában.

A csapatunk érdekessége, hogy az egyik együttesben a fiatalabbak, tehát U8-U9-es hölgyikék kapnak szerepet. A toborzás mellett kiemelt jelentőségű a legpicúrabb korosztályoknál a megfelelő felügyelet, így sokszor 5-6 edző foglalkozik a lányokkal és persze a fiúkkal is. Az ózdi eseményre Bíró Petra és Hegedűs Zsolt kísérte el a jövő reménységeit.

Hegedűs Zsolt edző értékelése:
“A fejlődés szemmel látható és megkérdőjelezhetetlen. Kis csapatunk és lányaink, akik két illetve három évvel fiatalabbak azoknál a lányoknál akik ellen játszunk, szenzációsan szerepeltek. Eljutottunk oda, hogy már minden ellenfél ellen helyzeteket alakítunk ki és gólokat is szerzünk. Azok a kis törpek, akik fél éve sokszor a labdát se tudták átvenni, most már sokszor tudatosan és fantasztikus elánnal játszanak. Ami talán még fontosabb, hogy csodálatos kis gólokat szereznek. Sok örömet fognak szerezni még az egri női labdarúgásnak. Mindenki, igazi kis egri nő volt most Ózdon.”

Vélemény, hozzászólás?