U9: Szintlépés Szolnokon

U9-es korosztályú együttesünk az országos bajnokság aktuális fordulójában Szolnokon vendégeskedett, ahol a hazaiak mellett a DEAC, a Kecskemét és az Újpest ellen lépett pályára.

A csapat remek időt fogott ki, így nem voltak restek és kirándulással vegyítették az utazást, ezáltal remek csapatépítő is volt az esemény.

A pályán az együttes nagyon határozottan lépett fel és remek teljesítményt nyújtott mezőnyben.

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése:
“Amióta én vagyok a fiúkkal, talán az egyik legjobb hétvégi tornánkon vagyunk túl. Ami fontosabb, megint sokat tettünk azért, hogy egyre inkább számításba vegyék az Eger Se U9-es korosztályát. Az első három mérkőzésünkön remek játékot láthattunk. Jó nézni a fiúkat mennyit fejlődtek. Végig az alapelveink szerint játszottunk. Folyamatosan nyomás alatt tartottuk az ellenfeleket. A kőkemény, jó értelemben vett agresszív letámadás, nagyon tetszett. Mindezek mellett az is, hogy nincs fenéken rúgott labda. Még a meleg helyzetekben is játékra törekszünk. Persze van, hogy ezekbe még hiba csúszik, de nem bánom, mert ebből tudunk tanulni. Hihetetlen szoros és jó meccseket játszottunk mindenkivel. Bátran merem állítani végig domináltuk a meccseket és rengeteg helyzetet alakítottunk ki. A következő lépcsőfok a fejlődésükben remélem az lesz, hogy ezeket gólra is tudjuk majd nagy százalékban váltani. Mert ha idáig eljutunk, akkor nagyon kellemetlen ellenfél leszünk mindenki számára, aki velünk szembe jön. Büszke vagyok a fiúkra. Szintet léptünk, de nem szeretnénk itt megállni.”

Vélemény, hozzászólás?