U17: Magabiztos győzelemmel továbbra is harcban a bajnoki címért

U17-es együttesünk a Dunakanyar csapatát fogadta a hétvégén. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A vendégek önbizalomtól duzzadva érkeztek Egerbe, hiszen egy héttel korábban magabiztosan, nagy arányban győzték le a dobogós szolnoki csapatot.

A mérkőzésen azonban a mieink kezükben tartották az irányítást, végig kontrollálták a pályán történteket és végül magabiztos, nagy arányú sikert arattak.

A gólgyártásból Kelemen Balázs két találattal vette ki a részét, aki ezzel már 15 gólnál jár a bajnokságban!

A csapat jelenleg vezeti a bajnokságot, azonban a második helyezett DEAC, egy ponttal található mögöttünk, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Pápai Zoltán vezetőedző értékelése:
“Hazai környezetben azt a Dunakanyart fogadtuk, akik a múlt héten egy ötöst gurítva verték a harmadik helyezett Szolnokot, így felemás volt a kép róluk. Főleg, hogy ősszel igencsak megszenvedtünk azért az 1:0-s győzelmünkért Budapesten. A srácok nagyon jó játékot mutattak be és látványos gólokat szereztek.  Mindenképp ki kell emelni Németh Gabi kiváló rúgótechnikáját, aki egy labdaszerzés után, nem mindennapi helyzet felismerése révén félpályáról szerzett gólt! Győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt. Gratulálok mindenkinek!”

A csapat legközelebb 2024. április 20-án 14:00 órától a DEAC elleni szuperrangadót vívja Egerben!

Vélemény, hozzászólás?