LU19: Magabiztos győzelem Kazincbarcikán

Leány U19-es labdarúgó csapatunk kedden a Kolorcity Kazincbarcika vendége volt. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Csapatunk a bajnoki elejétől magához ragadta a kezdeményezést és végül kiütéssel tudott nyerni, a végig szimpatikusan és szívósan küzdő hazaiak ellen.

Bukta Nikoletta 5 gólig, míg Jakab Zsófia és Végh Diána 4-4 gólig jutott a talákozón. Azt, hogy minden játékos “éles” volt jól jelzi, hogy a második félidőben szóhoz jutó Sasvári Lili két találatot szerzett. A gólszerzők listája Polányi Petrával teljes – aki szöglet után, fejjel volt eredményes.

A csapat ezzel bizonyosan történelmet ír, hiszen MLSZ-es bajnokságban most először lesz dobogón egri LU19-es együttes. Ráadásul a góllövőlista elején is három egri hölgyike található jelenleg.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Végig határozottan játszottak a lányok. A szimpatikus hazaiak ellen nem alakulhatott volna ki ekkora különbség, ha nem adnak bele mindent. Szeretek a hasonló győzelmek után zsűritag lenni, a buszban zajló X-faktorban!”

Az együttes legközelebb 2024. április 30-án 12:00 órától a Kisvárdát fogadja.

Vélemény, hozzászólás?