LU14: Győzelem Kisvárdán

Leány U14-es korosztályú csapatunk a Kisvárda ellen lépett pályára, idegenben. A részletes jegyzőkönyv ellenfelönkre kattintva érhető el.

Rosszul kezdődött a mérkőzés, a csajok picit “bennragadtak az öltözőben”. Ezt követően azonban sikerült magunkhoz ragadni a kezdeményezést és végül 6:2-es sikert arattunk.

Csengeri Lili jelenleg 65 gólnált tart, amellyel vezeti a vonatkozó listát.

A csapat már biztosan a dobogón végez és három fordulóval a vége előtt, annak bármelyik fokára odaérhet. A tabella eleje igen sűrű, hiszen a három csapat egy-egy pontra van egymástól. A legnagyobb esélye a DVSC-nek van a bajnoki címre, csapatunknak pedig izgalmas lesz a jövőhét, hiszen a Mezőkövesd és a Tehetség ellenében két mérkőzést is játszani fog.

Szivósné Bozsó Renáta vezetőedző értékelése:
“Hosszú utazás után, nem kezdtük jól a mérkőzést. Alkalmazkodnunk kellett a pályához, ami kisebb volt a szokásosnàl. A kisvárdai kolleganő jó munkát végez, egyre ügyesebbek és harcosabbak a lányok. A mai napon inkább a küzdelem és az akarat jellemezte a játékunkat, mint a szép futball. Két elkerülhető gólt kaptunk, de a hibákból tanulunk, jövő héten két mérkőzés vár ránk ahol újból bizonyíthatunk!

A csapat 2024. április 29-én (hétfőn) 13:30 órától Mezőkövesden, majd 2024. május 02-án 17:00 órától hazai pályán, a Tehetséggel mérkőzik meg.

Vélemény, hozzászólás?