U19: Győzelem a Talent ellen

U19-es korosztályú együttesünk a Talent SE csapatát fogadta. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Egy igazán izgalmas, élvezetes mérkőzésen vagyunk túl. Több fiatalabb játékos is helyet kapott a csapatban. A derbi elején vezetést szereztünk, amit aztán három perc alatt fordítottak meg a vendégek. Jól jellemzi a meccset, hogy a félidőig ismét sikerült fordítani – ezáltal nekünk, így egy gólos előnnyel vonultunk pihenőre. A második játékrészben újabb két gólt szereztünk, így megnyugtató lett az előnyünk, azonban a végén mégis izgulni kellett, mert a látogatók még két gólt szereztek, azonban az egri fiúk végül megérdemelt 5:4-es győzelemt arattak.

A fiatalabb korú Demeter Buda először kezdett az U19-ben és rögtön két góllal tette le a névjegyét.

Bakondi Bálint játékos értékelése:
“Mindenki izgatottan várta ezt a fordulót, hisz volt mit bizonyítani magunknak és az ellenfélnek egyaránt. Jól kezdtük a meccset, hamar megszereztük a vezetést. Az ellenfél gyorsan reagált, és pár egyéni hibát követően meg is fordították azt, mindössze három perc alatt. Szerencsére ez senkinek nem szegte kedvét, nyomtunk tovább. Jöttek is a helyzetek, újra összeszedte magát a csapat. Még a félidőt jelző sípszó előtt sikerült egyenlíteni, sőt a meccs állását is megfordítottuk. A második félidőre motiváltan mentünk ki. 30 perc elteltével sikerült tovább növelnünk előnyünket, 5-2-re vezettünk. Azonban ebben a 30 percben nagyon sok ziccerünk kimaradt, aminek a meccs vége felé meg is lett az eredémenye, és nagyon nehézzé tettük a meccset saját magunk számára. Az ellenfélenk sikerült még két gólt szereznie, ezzel beállítva az 5-4-es végeredményt. Sokkal egyszerűbben is megnyerhettük volna ezt a találkozót, de a győzelem így is 3 pontot ér, úgyhogy nem panaszkodhatunk.”

A csapat legközelebb 2024. április 30-án 17:00 órától a Jászberény csapatát látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?