U17: Győzelem a REAC otthonában

U17-es csapatunk Budapesten, a REAC ellen folytatta szereplését a bajnokságban. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

Fontos visszajelzés volt a szakmai stábnak, hogy a játékosok továbbra is koncentráltrak voltak. Az első félidő sajnos, Nagy Bálint kéztöréséről marad emlékezetes – akinek ezúton is gyors gyógyulást kívánunk!

A második etapban a srácok az erőfölényüket gólokba integrálták és végül magabiztosan, 4:0 arányban diadalmaskodtak.

Pápai Zoltán vezetődző értékelése:
“A REAC elleni mérkőzésre, egész héten a mentális felkészítésen volt a hansúly, mindent ennek rendeltem alá, hiszen a múltheti rangadó elbukása megviselte a srácokat. A meccset elemeztük szakmailag, átbeszéltünk mindent, amiből tanulni lehet! A mai kezdőben 4-5 olyan játékos is szerepelt, akik eddig kevesebb játékperccel rendelkeztek és örülök, hogy jó játékot produkáltak, jelezték, hogy továbbra is ‘élesek’, lehet rájuk számítani. Az első félidő ugyan gólt nem hozott, de a mezőnyfölényünk nagyon érezhető volt. A második játékrészben kiváló helyzetkihasználással, szép gólokat szerezve magabiztos győzelmet arattunk.”

A csapat legközelebb 2024. május 04-án 12:00 órától a Cegléd csapatát fogadja és esetleges győzelmével bebiztosítja a második helyét a tabellán!

Vélemény, hozzászólás?