U19: Magabiztos győzelem a Jászberény ellen

U19-es korosztályú csapatunk hazai pályán fogadta a Jászberényi FC csapatát. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A bajnoki jól indult, hiszen az elején sikerült vezetést szereznünk, azonban a következő tíz percben nem igazán találtuk a fonalat. Szerencsére, tudott a csapat váltani és már a félidőre is két gólos előnnyel vonulhattunk. A második játékrészben sikerült megduplázni a szerzett góljaink számát, így 6:1-es sikert tudtunk aratni.

A két gólt szerző Czipó Bence értékelése:
“Már a meccs kezdete előtt tudtuk, hogy mire számíthatunk, hiszen tapasztaltuk már ellenfelünk játékát. A Jászberényről tudható, hogy jó fizikummal rendelkeznek, azonban játékstílusuk nem a gyors játékról híres. Mint minden meccset, ezt is izgatottan várta a csapat! Korán megszereztük a vezetést, azonban ezt követően sajnos felvettük az ellenfél stílusát. A meccs belülről – csak úgy mint kívülről-, lassúnak bizonyult. A mérkőzésén egészén azonban szélességi és mélységi játékban eredményesek voltunk és sok helyzetet alakítottunk ki, amiből sajnos csak hatot tudtunk értékesíteni. Nagyon fontos szerepet játszott a meccs során kapusunk, Racsek Zoltán, mert hatalmas bravúrjaival megmentette a csapatunkat a góloktól. Összességében azt gondolom, hogy jobb játékkal is meg tudtuk volna tisztelni az ellenfelünket és a helyzetkihasználást eredményesebb szintre kellene fejleszteni.”

Az együttes legközelebb 2024. május 09-én 18:00 órától a Balassagyarmati Palóc Farkasok csapatát látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?