LU16: Vereség Debrecenben

Leány U16-os korosztályú csapatunk Debrecenebe látogatott, ahol a DVSC vendége volt. Részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

Több nehezítő tényező is befolyásolta felkészülésünket, hiszen amellett, hogy szerettünk volna halasztani, közvetlenül a bajnoki előtt különböző okok, szintén nem segítették a mérkőzésre felkészülést.

A derbi a mérkőzés végén kapott büntetőgóllal dőlt el és végül 2:0-s vereséget szenvedtünk.

A vereséggel hátrányba kerültünk az ezüséremért vívott harcban és reálisan a bronzérem lebeghet előttünk. Ehhez még négy mérkőzésünk van hátra, amelyek egyáltalán nem lesznek könnyűek, hiszen a Nyíregyháza, Gödöllő, Hatvan trió szerepel benne, a Mezőkövesd mellett.

Nagy Vivien vezetőedző értékelése:
“Egy felnőtt női mérkőzéssel felérő iramú meccsen léptünk ma pályára. Mélyen szomorú vagyok a végeredmény miatt, mert a lányok megérdemelték volna a győzelmet vagy legalább az egy pontot a pályára lerakott munka alapján. Viszont, nagyon elégedetlen vagyok a szervezéssel az ellenfél részéről. Ugyanis nem volt pálya, ahol bemelegíthettünk volna kellően, majd a játékvezetők is 30 perces késéssel érkeztek a helyszínre amíg a 30 fokos műgyepes pályán “főttek” a lányok. Az első félidőben több, szépen kidolgozott helyzetünk volt, de azokat gólra sajnos nem tudtuk váltani. A sok kihagyott helyzet egyik oldalon, azonban ahogy lenni szokott egyetlen támadást követően, az ellenfél betalált a hálónkba. Kapus és hátvéd poszton frissítettünk és góléhesen tértünk vissza a pályára. Mindkét oldalon helyzetek, de a tiszta játékidőben sajnos az eredmény nem változott a javunkra. Három perces ráadás következett, aminek az utolsó percében szögletet rúgott az ellenfél és egy elkerülhető, de könnyelműen kiosztott büntető következett, ami a 2:0-s végeredményt állította be. Én nagyon büszke vagyok a lányokra, mert amit ma ők csapatként pályára tettek, dicséretre méltó! Sajnálom, hogy eredmény ehhez ma nem párosult, de felemeljük a fejünket és dolgozunk tovább! Hajrá EGER! Csak az EGER!”

A csapat számára két rangadó következik, hiszen 2024. május 12-én 15:00 órától a Nyíregyháza csapatát fogadja, majd 2024. május 14-én 18:00 órától a Gödöllő vendége lesz.

 

Vélemény, hozzászólás?