U12: Szoros vereség a DEAC csapatától

U12-es korosztályú együttesünk az olaszországi túra élményeit követően, visszazökkent a mindennapokba és bajnoki mérkőzésen a DEAC csapatát fogadta. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A csapat továbbvitte a külföldi tornán mutatott játékát és a mérkőzésen egyenrangú ellenfele volt a debrecenieknek. A derbi nagy része szorosan alakult, a bajnoki végén azonban a vendgéek két gólt szereztek és 3:1 arányban győzedelmeskedtek.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“Kimondottan jó iramú, szoros mérkőzést láthattunk mindkét oldalon helyzetekkel. A vendégeknek sikerült pontrúgásból megszerezniük az előnyt, azonban K. Tóth Ádám szintén egy remekül eltalált szabadrúgás után tudott kiegyenlíteni. Folyt a pályán a küzdelem, nehéz ellenfélnek bizonyultunk a debreceniek számára. Sajnos ezúttal sem a hazai csapat számára lejtett kedvezően a pálya, melyből kifolyólag frusztráció lett úrrá a játékosokon is. Az utolsó 5 percben sikerült az ellenfélnek kihasználnia a hibáinkat, és 2 találattal bebiztosították a győzelmüket. Nagyon pozitív lecsengése lehetett volna ennek a mérkőzésnek, hiszen az eredménytől függetlenül sikerült egy kimondottan jó mérkőzést játszanunk. Sajnos a körülmények szülte frusztrációt azonban nem tudtuk jól kezelni a pályán belül és azon kívül sem. Ebben fejlődnünk kell.”

A csapat legközelebb 2024. május 11-én 11:00 órától a DVTK vendége lesz.

Vélemény, hozzászólás?