LU19: Magabiztos győzelem a Mezőkövesd ellen – minimum második a csapat

Leány U19-es csapatunk óriási szezont futva harcol a minél kedvezőbb helyezés elérésért a bajnokságban, amelynek keretében a Mezőkövesd-Zsóry csapatát fogadta. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A meccsen nem volt sok kérdés, csapatunk magabiztosan tartotta itthon a három pontot. A gólszüretből Jakab Zsófia 10, míg Bukta Nikolett 9 találattal vette ki a részét.

Sporttöténelmi szezon és immáron bizonyos, hogy sporttörténelmi végeredmény lesz a bajnokság végén, hiszen ezzel a győzelemmel biztossá vált, hogy csapatunk minimum a második helyen fejezi be a bajnokságot. Az eddigi legjobb eredményt, az ötödik hely jelentette.

Két mérkőzés, két rangadó áll az együttes előtt, hiszen a Vasas egri szereplését követően, az Újpest csapatához látogatunk.

A góllövőlista élmezőnyében három egri hölgyike is található, amelyből kettő a dobogót foglalja el.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Örülök a magabiztos győzelemnek, annak pedig különösen, hogy a lányok végig koncentráltak voltak. Büszke vagyok a csajokra, hogy ilyen szezon tudunk produkálni úgy, hogy egyetlen túlkoros sem játszik az együttesben, így ez a keret a következő szezonra is egyben marad. Természetesen cél, hogy minél többen beépüljenek a felnőtt csapatba és többen is jó úton járnak ebben.”

Az együttes legközelebb 2024. május 11-én (szombaton) 17:00 órától a Vasas Kubala Akadémia csapatát fogadja, ami a tabella jelenlegi állása szerint bajnoki döntőnek ígérkezik.

Vélemény, hozzászólás?