U9: Szuper játék a Dunamenti Ligában

U9-es korosztályú együttesünk az elmúlt hétvégén Gödöllön, a Dunamenti Liga kilencedik fordulójában szerepelt.

Ellenfeleink között a hazaiak, a Fehérvár és a BVSC szerepelt. Nem tűnt egyszerűnek a gyerkőcök számára a sorsolás, hiszen a tabella dobogósai közül kettővel is megmérkőztünk, ráadásul az őszi odavágón mindhárom csapat elverte az egrieket.

Azonban a játékosaink már sokkal jobban játszanak, amit remekül mutat, hogy a Gödöllő elleni 2:2-es döntetlen, valamint a Fehérvár elleni 4:1-es vereséget követően a fővárosiakat 6:1 arányba győztük le.

A csapat a folyamatos fejlődésnek köszönhetően immáron stabilan a középmezőnyben található a tabellán.

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése:
“Tudtam, hogy nem lesz könnyű hétvége, de hogy a nagy meleg miatt ennyire kemény lesz, azt nem gondoltam volna. Összességében elmondhatom egyre közelebb kerülünk az elit csapatokhoz. Az előző körben ősszel mindhárom ellenfelünktől simán kikaptunk. Most elmondhatom mindhárom találkozóban benne volt a győzelem. A Gödöllő ellen az utolsó percekben énekelték ki a sajtot a szánkból. Hozzá teszem: egy remek csapat. A listavezető Fehérvár ellen 1-1 nél sok helyzetet kihagytunk és a végére bevallom férfiasan elfáradtunk, hiszen mindössze három cserénk volt Lengyel Hunor korai kiválása miatt. A BVSC ellen pedig magabiztosan nyertünk. Paprikás meccs volt ahol nem a legszebb jelzőt kaptuk az ellenféltől. Mindez annak köszönhető, hogy megint nem volt játékvezető a meccseken. Én annál már nem tudok többet tenni, hogy szinte semmiért nem szólok, hogy az ellenfél kollégáinak átadom az irányítást, mert őszintén szólva nem a mi dolgunk lenne, hogy eldöntsünk egy-egy szituációt. Hanem egy harmadik fél dolga, de sajnos az szinte soha nincs. A jövőben ezen mindenképpen kell változtatni. Összességében elmondhatom remekül játszottak a gyerekek. Minden meccs után úgy jöttek le a pályáról. hogy teljesen kihajtották magukat ami nekem mindennél többet ér. Egyre kellemetlenebb ellenfél vagyunk a többiek számára. Kis piócák a játékosok. Hatalmas nyomást tudunk adni az ellenfelekre és hátul is stabilak vagyunk. Örülök, hogy már ezen a szinten is megoldjuk a labdakihozatalokat, egyre jobb számban. Gratulálok a fiúknak. Ez férfi munka volt.”

A csapat a Ligában legközelebb 2024. május 18-án lép pályára, szintén Gödöllőn, ahol ellenfeleink a III. Ker TVE, a Mészöly Focisuli és a Budapest Honvéd lesznek.

Vélemény, hozzászólás?