U11: Kiváló meccsek az élcsapatokkal

U11-es korosztályú együttesünk Olaszorszából hazatérve folytatta szereplését a Dunamenti Ligában. Ezúttal Budapesten, a Budapest Honvéd otthonában léptek pályára, ahol a Gödöllő mellett a Fehérvár és a BVSC volt az ellenfelük.

Ahogy mondani szokták a csapat “nehezen melegedett be”, de a végére már teljesen magabiztos játékot láthattunk tőlük és mindhárom, a tabellán előrébb lévő együttes ellen jó mérkőzést tudtak vívni. A Gödöllő és a Fehérvár a dobogó környékén található és még mindkét klub fejében ott motoszkál a bajnokság megnyerésének gondolata.

Nagy Zoltán vezetőedző értékelése:
“A Dunamenti liga utolsó előtti fordulóját volt alkalmunk lejátszani – pazar körülmények között. Az első mérkőzésre ismét nem sikerült felpörögni és kellően koncentrálni, ez előre nézve nem nagyon bíztató, mivel három hónap múlva már csak egy mérkőzése lesz a csapatnak hétről hétre. Ebben mindenképp mielőbb fejlődnünk kell. A Gödöllő elleni mérkőzést követően, a Fehérvár FC legjobbjaival találtuk magunkat szembe. A csapat gyorsan összeszedte magát és már egy másabb Eger SE-t lehetett a pályán látni, azonban a hibákat azonnal megbüntette az ellenfél. Végül egy izgalmas, szoros 4-3 lett a végeredmény nem a mi javunkra, holott bőven adódtak lehetőségeink a gólszerzésre. A nap utolsó mérkőzését a BVSC csapatával játszottuk, mely mérkőzésen sikerült elhozni a három pontot. Tanulságos hétvége volt ismételten, sajnos sok gólt ajándékoztunk az ellenfeleknek és a rengeteg kidolgozott helyzetünkből kevés gól született. Még egy nagyon nehéz forduló vár ránk ebben a ligában, izgatottan várjuk a folytatást.”

A csapat legközelebb 2024. május 18-án Veresegyházon lép pályára, ahol a III. Ker TVE, a Mészöly Focisuli és a bajnokság listavezetője, a Budapest Honvéd lesz az ellenfelük.

Vélemény, hozzászólás?