U13: Győzelem a DEAC ellen

U13-as korosztályú együttesünk a debreceni DEAC csapatát fogadta a Felsővárosi Sporttelepen. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A csapat nem most játszotta élete meccsét, azonban nagyon akart, küzdött és ahogy ilyenkor lenni szokott: a szerencse is mellénk állt.

Persze rúgott gól nehéz mérkőzést nyerni, de mivel Kovács Ádám István egri részről duplázott és ellefelünk csak egy ízben tudta bevenni Móré Kende kapuját, így csapatunk 2:1 arányú győzelmet aratott.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
“Különböző okok miatt, nem a legjobb előjelekkel készültünk a mérkőzésre! De a gyerekek odatették magukat, ha nem is játszottunk jól, de akaratból jelesre vizsgáztunk, olykor a szerencsével se álltunk hadilábon, de annak van szerencséje, aki tesz érte, és egy szép győzelmet arattunk! Az első félidő kiegyenlítettebb volt, egy-két minőségibb helyzete a DEAC-nak volt inkább! Ebben a játékrészben az volt a baj, hogy bár sok labdát szereztünk, de ezeket nem tudtuk megtartani, pontosan megjátszani, rögtön vissza is adtuk az ellenfélnek! A második játékrész elég zaklatott volt, nem az edzők álma ez, szétnyílt a két csapat, középpálya gyakorlatilag sehol, helyzet itt-helyzet ott, de ebből a rohanásból a végén mi jöttünk ki jobban! Előbb sikerült megszerezni a vezetést egy szöglet utáni kavarodásból, majd a hajrához közelítve egyenlítettek a vendégek! A márkőzés, a vége felé eldőlhetett volna ide is-oda is és amikor már úgy tűnt marad a döntetlen, egy támadást sikerült végig vinni, és a győztes találatot bevinni! Az akarat diadala volt! Érdekes, hogy véleményem szerint ettől játszottunk már sokkal jobban idén, például Nyíregyházàn, ott még sem nyertünk, most meg gyengébb játékkal sikerült! Gratulálok a csapatnak!”

A csapat legközelebb 2024. május 11-én 11:00 órától a DVTK vendége lesz.

Vélemény, hozzászólás?