U19: Győzelem a Balassagyarmat ellen

U19-es korosztályú együttesünk, az alsóházi rájátszásban, a Balassagyarmat Palóc Farkasok csapatát látta vendégül. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

Bár csapatunknak sikerült dominálnia és a félidőben három gólos előnnyel pihenni, a végét szorossá tettük, hiszen két perc alatt szerzett két gólt a nógrádi brigád és így végül 4:3 arányban nyertünk, amellyel átvette a vezetést.

Mező Martin kiemelkedő formában volt, mind a négy gólunkat ő szerezte.

A négy gólt szerző Mező Martin értékelése:
“Izgatottan vártuk a Balassagyarmat Palóc Farkasok elleni mérkőzést. Tudtuk, hogy az ellenfél milyen játékerőt képvisel, így tudtuk, hogy nem egy könnyű mérkőzés vár ránk. A mérkőzésen viszonylag hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, megszereztük a vezetést és a taktikai utasításokat is remekül betartotta a csapat, járattuk a labdát gyors kis passzokkal, szélre kivitt labdákkal. A taktika betartása eredményezte is a csapat játékát gólokkal. Az első félidőre 3-0 vezetéssel mehettünk az öltözöbe, ahol továbbra is a fegyelmezett, gyors labdajáratós játekban egyeztünk meg. A második félidőben egyre többet támadott az ellenfél csapata, majd megszerezték az első góljukat. A gól után a csapat továbbra is támadásban maradt amely egy újabb gólt eredményezett. A gól után az ellenfél csapata azonnal válaszolni tudott, ami szép azt meg kell tapsolni és ennek a találatnak járt a taps, azonban ez sem tört meg minket, bár itt már éreztük, hogy mentálisan kezdünk fáradni. Aztán egy szöglet utáni kavarodásnál megszerezte az ellenfél csapata a 3. gólját, amellyel beállította a végeredményt. A mérkőzés után a hibákat együtt megbeszéltük, amiből tanulunk! Hajrá Eger!”

Az együttes legközelebb 2024. május 22-én 17:00 órától a Heves csapatához látogat.

 

Vélemény, hozzászólás?