FUTSAL NB2: Előny az osztályozó első mérkőzése után

Női NB2-es futsal csapatunk az NB2 Keleti csoport megnyerését követően, az NB1-be jutásért, helyosztó mérkőzést játszik. Az oda-visszavágós párharc első meccse Komáromban került megrendezésre, ahol a hazai csapat az Almásfüzitő volt. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

Szép számú és hangos hazai közönség előtt kezdődött el a párharc.

A meccs elején a hazaiak egy felívelést követő óriási bombával szereztek vezetést, amelyet néhány percet követően Végh Katalin egalizált. Nem sokáig örülhettünk, mert egy kontrát követően Katona Vanda lépett ki és bár kapufára lőtte a labdát, a kipattanó is őt találta meg, amelyet már behelyezett az üres kapuba. Csapatunk nem esett össze és két percen belül megfordította az állást. Először Bíró Petra balosa sült el, majd Kovács Nelli az alapvonal közeléből talált be. Mikor már egy kicsit megnyugodhattunk volna, a hazaiak egy felívelést követően egyenlítettek. A félidőben így döntetlen állásnál lehetett taktikai utasításokat adni.

A második játékrészt Pintér Petra bombája nyitotta, majd Szivósné Bozsó Renáta talált be – egy “nulláig” játszott szituáció után. Ezt követően egy meglehetősen érdekes és finoman fogalmazva is véleményes játékvezetői döntés után Pintér Petra került kiállításra, de a két perces hátrányt kivédekeztük – sőt, utána közvetlenül Kota Szabina találatával növeltük előnyünket. Az utolsó pillanatokban, a faultok miatt két büntetőt rúghattak a hazaiak, az egyiket Andor Teodóra védte, a másikat pedig belőtték, így 6:4-es győzelmet arattunk.

A visszavágóra 2024. május 19-én 16:00 órától Tiszafüreden kerül sor, ahová sok szeretettel várunk mindenkit, hogy együtt írjuk tovább a történelmünket! Ehhez az szükséges, hogy a két gólos előnyünket megtartsuk!

Vélemény, hozzászólás?