U10: Bronzérem a Dunamenti Ligában

U10-es korosztályú együttesünk Veresegyházán lépett pályára, a Dunamenti Liga utolsó fordulójában. A csapat ellenfelei a III. Kerület, a Mészöly Focisuli és a Budapest Honvéd volt.

Csapatunk meggyőzően játszott és mindhárom találkozóját megnyerte.

U10-es csapat:
Dancs Dominik, Filep Zalán (kapusok)
Juhász Örs, Czank Csongor, Kun Levente, Veres Ádám, Király Soma, Szabó Zente, Telek Marcell, Czinege Balázs, Roszkos Lénárd, Kereszturi Olivér, Menyhárt Tamás, Domoszlai Olivér.

A Dunamenti Liga egy nívós sorozat, ahol csapatunk 30 találkozón lépett pályára. A szezon során végig az élmezőnyben voltunk és a lefújáskor a harmadik helyen értünk célba, amely rendkívül szép eredmény a gyerekektől!

Nagy Barbara vezetőedző értékelése:
“Az első két mérkőzésen rengeteg gólt szereztünk, a csapat majd minden tagja kivette a részét a gólokból. A Honvéd elleni mérkőzés egy igazi parázs csata volt, mely csak a játékvezető jóindulatán múlott, hogy nem ért idő előtt véget. A Honvéd hatalmas erőkkel támadott ellenünk, azonban fizikálisan és mentálisan is jobban bírtuk mint ellenfelünk. A korábbiakban ezekből a csatákból nem mi jöttünk ki a jobban, a mai napon, ezzel a harcossággal mérkőzést tudtunk nyerni. A győztes gólt az a Király Soma szerezte, aki hosszú és nehéz rehabilitációja után újra régi formáját mutatta, a csapat vezére volt. A fiúk ezzel megmutatták, mekkora tartás és egység van ebben a csapatban!”

Vélemény, hozzászólás?