U12: Rangos kupán szerepeltünk Egerben

U12-es korosztályú együttesünk az elmúlt hétvégén a I. Kárpát Medence Kupa rendezvényen lépett pályára. Az eseményre Egerben, a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban került sor.

Rendkívül neves csapatokat sikerült Egerbe csábítani, a partner egyesületünk, az Egri Sportcentrum által felügyelt tornára.

Tiszteletét tette a Sepsi OSK (ROU), Nafta Lendava (SLO), NK Osijek (CRO), DAC (SK), Topolya SC (SRB), Polonia Przemysl (POL) csaapata, akik mellett a magyar színeket klubunk mellett, a Recski KJT képviselte. Sajnos a meghívást elfogadó FC Minaj (UKR), az utolsó pillanatban lemondta a szereplést, de így is igen veretes névsort láthattak az érdeklődők.

Az összes mérkőzés megtekinthető, visszanézhető EZEN a linket.

Az edzők szavazata alapján a torna Dream Team csapata is összeállításra került, melyben az egri színeket Mirkóczki Nimród képviselte.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“Remek lehetőség nyílt a 2012-es korosztályunk számára, ugyanis az I. Kárpát-medence Kupa megrendezésével, több külföldi nemzet csapatával tudtunk megmérkőzni. A kiváló szervezésű torna hatalmas élmény volt a gyerekek számára, még akkor is, ha a mérkőzések javában sajnos az ellenfelek akarata érvényesült. Kiváló példát mutattak a külföldi csapatok a hozzáállásukkal és a mentalitásukkal. Mindenképp le kell vonnunk a tanulságokat, és változtatnunk kell az edzésmunkánkon. Bízom benne, hogy sikerül a következő szezontól fejlődni edzés és mérkőzés intenzitásban, valamint mentális téren is.”

Vélemény, hozzászólás?