U10: A Fradi látott vendégül minket

A Kiemelt Bozsik Program “utódja”, az MLSZ által szervezett országos bajnokság U10-es korosztályú aktuális fordulóját Budapesten rendezték meg.

A torna házigazdája a Ferencváros volt, ahová csapatunk is elutazott. A fővárosban a zöld-fehérek mellett a Békéscsabával és a Veszprémmel mértük össze tudásunkat, így elmondható, hogy az ország minden szegletéből kaptunk egy ellenfelet.

Remek napon vagyunk túl.

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése:
“Remek pályán, nagyszerű ellenfelek ellen játszottunk három olyan mérkőzést, ami nagyban segítette a gyerekek fejlődését. Az első találkozón talán picit megijedtünk nagynevű ellenfelünk ellen és több hibával játszottunk, ennek ellenére a küzdéssel és a helyzetek kialakításával teljesen elégedett voltam. Az látszik, hogy a Fradi előttünk jár, de az egy évvel ezelőtti találkozásunkhoz képest hatalmas a fejlődés. Egy nagyon intenzív és szoros meccset tudtunk játszani. A másik ilyen intenzív találkozó a Békéscsaba ellen volt. Ahol végig elveink szerint játszva, remek támadásfelépítéseket láthattam a csapatomtól. Nem rugdostuk el a labdát, nem pánikoltunk és rengeteg olyan elemet kaptam vissza amit edzéseken gyakoroltunk. A harmadik találkozón a Veszprém ellen magabiztos győzelmet arattunk , igaz itt voltam a legkevésbé elégedett. Sok esetben kicsit beleszürkültünk a mérkőzésbe.”

Vélemény, hozzászólás?