U13: Izgalmas mérkőzés a DVSC ellen

U13-as korosztályú együttesünk a DVSC akadémiai csapatát látta vendégül hétközben hazai bajnoki mérkőzésen. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A vendég debreceniekről mindent elárul, hogy az eddigi mérkőzéseiket megnyerték, ráadásul négy derbin 23 találatot értek el.

Mindettől függetlenül egy végtelenül izgalmas, hajtós meccset láthattak a kilátogatók. Óriási volt az öröm egri részről, amikor K. Tóth Ádám megszerezte a vezetést.

A hajduságiak nagy küzdelemben a maguk javára fordították az eredményt, de az a lefújásig nem volt biztos, hogy úgy is marad. Mindkét gárda nagyot harcolt, helyzet-helyzet hátán alakult ki és igazán izgalmasan alakult a párharc.

A lefújáskor azonban a vendégek örülhettek, hiszen egy góllal felülmúlták az egrieket, de a szuper közönség így is megtapsolta csapatunkat.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“Újabb akadémiai csapat látogatott Egerbe. Ezúttal a DVSC korosztályos csapatát fogadtuk. Az előző szezonban lejátszott mérkőzések alapján egy nagyon egyoldalú mérkőzést várhattak a vendégek, de az egriek nem így készültek. Az első perctől szoros mérkőzés volt, sokáig gól sem született, amíg egy gyors elfutást követően sikerült közelről a kapuba találnunk. A játék továbbra is nagyon intenzív volt, helyzetek alakult ki a kapuk előtt, miután a vendégek fordítani tudtak. A 2:1-es vezetés nem lombozta le a csapatot és újabb fokozatra kapcsolva indítottunk támadásokat a debreceniek kapujára. Bár az eredmény nem változott, de hatalmas örömöt okoztak ezúttal is a gyerekek, mivel egy hajtós meccsen, jó játékkal tudtunk ki-ki mérkőzést játszani az bajnokság egyik legjobbikával. A gyerekek nagyon jó munkát végeznek edzések és mérkőzések tekintetében is. Elkezdtük élvezni amit csinálunk, és egyre látványosabban is játszunk. Külön dicséret jár a csapat szintű védekezésünkért, ami a támadóknál kezdődik. Hatalmas munka van mindenki lábában meccsről-meccsre!”

Az egriek legközelebb 2024. október 05-én 11:00 órától a Kisvárda vendégeként lépnek pályára.

Vélemény, hozzászólás?