Ellenfélnézőben! Olvasd el mit várnak Nagyrédén az Eger elleni meccstől

Fotó: Dobos Eszter

A tavasszal egy teljesen új rovattal is jelentkezünk, ahol mindig az aktuális ellenfelet szólaltatjuk meg. Megnézzük mennyit változtak a téli időszakban illetve, hogy mit várnak csapatunk ellen.

 

Gondolom önöknek sem volt egyszerű a felkészülési időszak!

 

Kovács László(Elnök, Nagyréde): A csapat felkészülése nem a legjobb körülmények között kezdődött. Mint minden csapatot a hosszú tél minket is megfogott. A pályán lévő hó, jég lehetetlenné tette a felkészülést. A 20×40 műfüves pályán tudtunk csak készülni, valamint-a környékünkön lévő egyetlen, nagyméretű műfüves pályán-tudtunk edző mérkőzéseket játszani. Tehát összességében mondhatom, rosszul.

 

Hogyan alakult a játékoskeret a télen?
Kovács László(Elnök, Nagyréde):  Távozott, Gömöri Patrik (Gyöngyöstarján), Cserta László (Rózsaszentmárton), Géczki Richárd (Energia Gyöngyös), Mester Ákos és Linberger Tamás (Poroszló).
Érkezett: Gonda Attila (Energia Gyöngyös), Bucsok Dávid (Petőfibánya), Handl Gergő (Detk), Pecznyik Lajos (Rózsaszentmárton), Bozsik Gábor (Apc). Nagyon szeretnénk még egy meghatározó, irányító játékost leigazolni. De erről csak akkor beszéljünk, ha megszületett a megegyezés.

 

Mit gondol milyen irányba változott a csapat?

 

Kovács László(Elnök, Nagyréde):  Nagyon nehéz kérdés, hogy erősödtünk-e. Mivel az utolsó pillanatokban jött össze a létszám, ezért nagyon nehéz megmondani, hogy jobb lesz-e a csapat. Bízom benne, hogy erősödtünk. Sajnos három olyan játékos is volt akikkel megegyeztünk, hogy Nagyrédére jönnek és erősítést jelentettek volna a csapatnak, de ezek az emberek az átigazolás utolsó perceiben jobb, pénzesebb ajánlatért  más egyesülethez igazoltak.

 

Mindezek fényében mit várnak a tavasztól?

 

Kovács László(Elnök, Nagyréde):  A tavaszi elvárás mindenképpen a  tisztességes helytállás, a bennmaradás. Ha nem sikerül, akkor a nyártól változások várhatók.Sajnos az anyagi gondok itt is felmerültek a felnőtt csapatnál. Akik eddig támogatták a felnőtteket, azok is visszaléptek, különböző magyarázatokkal.

 

Készülnek-e külön csapatunkra? Mit vár a találkozótól?

 

Kovács László(Elnök, Nagyréde):  Mit várunk az Eger ellen?  Nagyon jó csapat az Eger, megnyerhetik a bajnokságot. Nagyon jó játékos állománnyal és egy kimagaslóan jó edzővel rendelkeznek. Ahogy az előbb említettem, tisztességes, becsületes helytállást mint minden mérkőzésen. De mint minden vezető, aki a csapatáért dolgozik, áldozik, küzdelmes jó,  szórakoztató,  tiszta,  mérkőzést várok.

 

Ha tetszik cikkünk, netán szereted az egri labdarúgást és netán napi szinten friss hírekre vagy kíváncsi akkor lájkold facebook oldalunkat a linkre kattintva.

Vélemény, hozzászólás?