Montvai: Nem kereshetünk kifogást, minden meccsünket meg kell nyernünk

Tiszlavicz Luca

Sebe Attila elégedett volt a felkészüléssel. Te?

Montvai Tibor: Összességében a felkészülés jól sikerült a tervezett munkát sikerült elvégezni. Az időjárás közbe szólt ezért csúszik a bajnokság, ami nem jó, viszont egy kicsit szusszanhatunk és remélem rendbe jönnek azok a játékosok akik kisebb sérüléssel bajlódnak.Tapasztalatból mondhatom ahol heti öt műfüves edzésen vesznek részt a játékosok a felkészülés 5-6.hetében előfordulhatnak izom jellegű problémák!

Az edzőmérkőzésekre sem lehetett panasz.

Montvai Tibor: A lejátszott mérkőzéseink szerintem jól sikerültek. Többen kritizálták ,hogy nem indultunk a téli műfüves bajnokságban de ebben az esetben én is azon a véleményen voltam,hogy olyan felkészülési mérkőzéseket játszunk amely közelit az NBIII szintjéhez vagy reményeim szerint a rájátszás mérkőzéseihez! Nem lebecsülve megyei ellenfeleinket ezzel de teljesen más játékot kell játszani ilyen csapatok ellen, pl mint a Dvtk második csapata.

Viszont a bajnokság nem lesz egyszerű.

Montvai Tibor: Ami  a bajnoki pontvadászatot illeti már most előre tudom ,hogy nehéz lesz ,az esetek döntő többségében felállt védelem ellen fogunk játszani sokszor nem túl jó pályákon! Kifogást nem kereshetünk, ha akarunk valamit elérni, akkor nincs mese úgy kell kimennünk a pályára hogy minden mérkőzésünket meg kell nyerni.

Menni is fog ez?

Montvai Tibor: Képesnek tartom erre a jelenlegi csapatot! Egy segítséget kérnék mégpedig azt, minél több egri szurkoló jöjjön ki és buzdítson bennünket otthon és idegenben is! HAJRÁ ESE!

 

Ha tetszik cikkünk, netán szereted az egri labdarúgást és netán napi szinten friss hírekre vagy kíváncsi akkor lájkold facebook oldalunkat a linkre kattintva.

Vélemény, hozzászólás?