Nézd meg, hogy a héten hol szurkolhatsz az Eger SE játékosainak

Ti szurkolók is nagyon kelletek a sikerhez!!

Felnőtt:
A felnőtteknél mindkét együttesünk megkezdi a szereplését a bajnokságba. Ami talán még örömtelibb, hogy a két meccs egymás után lesz, így mindkét találkozóra érdemes lesz kilátogatni. A második csapat kezdési időpontja még változhat. De ha valamilyen változás van arról időben értesítjük a szurkolókat.
2017.03.04
Megyei II. osztály – ESE II. – Detk 12.30 Északi
Megyei I. osztály –  ESE –  Nagyréde 14.30 Északi
Utánpótlás:
Utánpótlás együtteseink közül a legkisebb korosztályok most minden bizonnyal pihennek. Egyelőre sem torna, sem barátságos mérkőzésről nem tudunk. Ez annyiban változhat, hogy a Fűkő-Szakál korosztályok szoktak lekötni edzőmérkőzéseket.

 

2017.03.04
U19 -Szent István SE- ESE – NBIII – Közép B 13.00 Láng Sporttelep
U17 – Szent István SE – ESE  – NBIII Közép B 11.00 Láng Sporttelep

 

Mind Montvai Tibor, mind Pápai Zoli csapatai esélyesek a győzelemre, hiszen az ellenfél mindkét esetben utolsó előtti a bajnokságba. Ősszel mindkét együttesünk nyert. Az ifik 3-0-ra míg az U17-es gárda 4-1-re hazai pályán.

 

2017.03.04
U15 Tállya-ESE NBII – Észak 13.00 Abaújszántó
U14 Tállya – ESE NBII Észak  11.00 Abaújszántó

 

A fiatalabbak a Tállya ellen kezdik meg szereplésüket a tavaszi szezonban. A Székely Károly vezette U15-ös gárdának nem okozhat gondot a fellépés, hiszen ellenfelünk még nyeretlen és utolsó a bajnokságba. Ősszel 10 gólt sikerült nekik rúgni, így nagy esély van rá, hogy ők 3 ponttal gazdagodnak.

 

Kicsit árnyaltabb a kép Lengyel Lajos együttesénél, hiszen itt is rosszul szerepel a Tállya, de csak négy pont van a két gárda között. Sajnos ősszel hazai pályán kikaptunk tőlük, de itt az esély a visszavágásra. Az biztos a gárdának nagyon jól jönne a három pont amivel el lehetne kezdeni felkapaszkodni a középmezőny elejéhez.
Ha tetszik cikkünk, netán szereted az egri labdarúgást és netán napi szinten friss hírekre vagy kíváncsi akkor lájkold facebook oldalunkat a linkre kattintva.

Vélemény, hozzászólás?