A gyöngyösi Tarnai szerint az előnyük magabiztossá teheti őket

Az őszi szezont követően már biztosan elmondhatjuk, hogy három csapatossá vált a bajnoki címért való küzdelem. Ebből is az egyik esélyes együttes a címvédő gyöngyös együttese, akik jelenleg is vezetik a bajnokságot. Természetesen náluk is érdeklődtünk, hogy miképp alakult a tél.

Télen volt egy kis mozgás a csapatnál! Voltak távozók illetve érkezők is, de összességében szerintem erősödött a csapat és alkalmas a bajnokság megnyerésére – kezdte téli értékelését a GYAK egyik kiválósága Tarnai Dániel.

Téli felkészülés jól sikerült, az edzőmeccseken sok minden megvalósult abból amit szerettünk volna és készen állunk a bajnoki kezdésre. A klub célja egyértelműen a bajnokság megnyerése amit mindenképp elszeretnénk érni!! Egy pontos előnnyel rendelkezünk ami nem sok, ellenben mégis egy lépéssel előnyben vagyunk ami kis magabiztosságot kell hogy adjon a csapatnak – tette hozzá a játékos.

Tarnai elmondta, hogy ha kellőképp motiváltak és elszántak tudnak majd lenni akkor a hazai mérkőzéseiket mind befogják húzni és ha idegenben kevesebbet botlanak mint a riválisok akkor biztos megfogják nyerni a bajnokságot!

Vélemény, hozzászólás?